Právě vysíláme

Je to oficiální. Víme, kdo nahradí Johnnyho Deppa v roli Grindelwalda

26. listopadu 2020 14:10
Je to oficiální. Víme, kdo nahradí Johnnyho Deppa v roli Grindelwalda

O zprávě, že se Johnny Depp musel vzdát role Grindelwalda jste už určitě slyšeli. Nyní vám přinášíme novou informaci o tom, kdo hollywoodskou hvězdu nahradí.

Johnny Depp nezažívá právě šťastné období. Rozvod s herečkou Amber Heard je velmi komplikovaný a herec byl několikrát nařčen z domácího násilí. Jelikož navíc soud nevyloučil, že Johnny Amber opravdu bil, doporučilo studio Warner Bros Deppovi, aby vzdal své role Grindelwalda ve filmu Fantastická zvířata 3. Herec tak učinil a i přesto, že se ve filmu neobjeví, odnese si velkou část milionového honoráře.

Ačkoliv to fanoušky velmi mrzí a sepisují petice, aby se Johnny do populární série vrátil, postava už má svého náhradníka. Podle posledních informací se totiž role ujme Mads Mikkelsen, který se objevil například ve filmech Doctor Strange a Casino Royale či v seriálu Hannibal.

Zprávu potvrdilo i studio Warner Bros a nyní se čeká na to, jak fanoušci herce přijmou. Už nyní ovšem po internetu koluje fotomontáž Mikkelsena coby Grindelwalda. Jak se vám líbí?

 

 

Zdroj: news.sky.com

Články, které by tě mohly zajímat