Právě vysíláme

Je to potvrzené: Doctor Strange si zahraje po boku Spider-Mana v novém filmu

9. října 2020 14:10
Je to potvrzené: Doctor Strange si zahraje po boku Spider-Mana v novém filmu

Britské a americké internetové servery tvrdí, že si v připravovaném filmu od studia Marvel si hlavní role zahrají Tom Holland a Benedict Cumberbatch. Britští herci ztvární populární postavy Spider-Mana a Doctora Strange.

Máme se na co těšit

Připravovaný snímek od studia Marvel, jenž nese pracovní název Spider-Man 3, už zná dvě hlavní hvězdy. Tom Holland a Benedict Cumberbatch si spolu už zahráli ve filmech Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame. Nyní se zdá, že tyto dva britské herce uvidíme na filmovém plátně pohromadě napotřetí. K nim se přidá i hvězdný americký herec Jamie Foxx, jenž ve filmu ztvární zápornou roli Electra. Foxx si tuto postavu zahrál už jednou, a to ve filmu The Amazing Spider-Man 2.

 

Filmaři prý chtějí s natáčením začít už tento měsíc. Natáčet se bude nejprve ve městě Atlanta, ale následně se přesune i do jiných lokalit, které zatím zůstávají v utajení. Odhadované datum premiéry je zatím 17. prosince 2021. To znamená, že fanoušci slavného filmového studia Marvel nebudou muset dlouho čekat, než opět uvidí dynamické duo Doctor Strange Spider-Man.

 

Zdroj: UNILAD, Instagram, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat