Právě vysíláme

Jean-Claude Van Damme míří do Prahy. Přiletí tryskáčem a bydlet bude v 5* hotelu

5. listopadu 2023 9:10
Jean-Claude Van Damme míří do Prahy. Přiletí tryskáčem a bydlet bude v 5* hotelu

Hrdina akčních snímků Jean-Claude Van Damme se v úterý 7. listopadu setká se svými příznivci na akci Noc s legendou v pražském klubu SaSaZu. Návštěvníci večera, kterého se v minulosti zúčastnili slavní boxeři Mike Tyson a Tyson Fury, si od herce mohou vyslechnout jeho příběh o strastiplných začátcích i následné úspěšné kariéře.

„Chtěli jsme navázat na naše úspěšné večery Noc s legendou a s manželkou jsme si říkali, že tentokrát bychom chtěli nějakého hollywoodského herce. Když se naskytla šance získat tak velkou hvězdu, šli jsme do toho. Jean-Claude Van Damme je světovou superstar se skvělým příběhem, který do našeho večera přesně zapadá,“ uvedl promotér akce Petr Větrovský.

Van Damme navštívil Českou republiku již několikrát, například v listopadu 1995, kdy jako někdejší profesionální mistr Evropy v karate převzal záštitu nad večerem kickboxu. V Praze pobýval také v roce 2010, kdy předsedal porotě v soutěži Česká Miss.

Dvaašedesátiletý Van Damme je proslulý především rolemi v akčních hollywoodských snímcích, v nichž uplatňuje svoji celoživotní lásku ke karate. V roce 1979 se jako karatista stal profesionálním mistrem Evropy ve střední váze. Věnoval se i dalším bojovým uměním a kickboxu a od 16 let chodil pět let na balet. Jako sedmnáctiletý se stal mistrem Belgie v kulturistice.

Kdy přesně do Česka Van Damme přiletí, není známé. Bude to ale soukromým tryskáčem a bydlet bude v pětihvězdičkovém hotelu. Kromě jiného herec požaduje doprovodná vozidla bodyguardů. Zájemci si mohou vydražit také večeři s hercem. Bude na ní pouze čtrnáct osob. Minimální částka je aktuálně dvacet tisíc korun, s blížícím se datem se pravděpodobně vyšplhá ještě výše.

Články, které by tě mohly zajímat