Právě vysíláme

Jeden z nejdražších trailerů v historii byl osmnáct let v trezoru. Nyní se zase objevil na internetu!

22. srpna 2019 10:10
Jeden z nejdražších trailerů v historii byl osmnáct let v trezoru. Nyní se zase objevil na internetu!

Na internetu se objevil legendární trailer k filmu Spider-Man z roku 2002. Tvůrci se rozhodli na film upozornit opravdu monumentálním trailerem.

Na internetu najdete spoustu blbostí, které jste nikdy nemuseli vidět, ale tu a tam se ve virtuálním prostoru objeví klenot, který rozhodně stojí za pozornost. A jeden z takových klenotů se právě ukázal.

Psal se tehdy rok 2001 a tvůrci se rozhodli na chystaného Spider-Mana od režiséra Sama Raimiho upozornit netypickým trailerem, který funguje vlastně jako samostatný krátký snímek. Trailer byl ale po útocích 11. září zakázán a zmizel z povrchu zemského na dlouhých osmnáct let.

Trailer tehdy běžel ve velkých kinech, odkud však samozřejmě taky zmizel. Byl to tehdy od studia hodně sebevědomý a netypický krok, i vzhledem k tomu, že to bylo ještě před tím, než ve velkém frčela honosná, blockbusterová podívaná od značek DC a Marvel.

Okolo postavy pavoučího muže je teď rušno, vzhledem k jeho konci v Marvel Cinematic Universe. U tohoto monumentálního traileru aspoň můžete zavzpomínat na atmosféru tehdejšího filmu o populární komiksové postavě.

Zdroj: YouTube, biggmagg.cz

Články, které by tě mohly zajímat