Právě vysíláme

Jedno z největších filmových lákadel roku! ROBERT PATTINSON promluvil o chystaném filmu režiséra NOLANA

19. května 2020 16:10
Jedno z největších filmových lákadel roku! ROBERT PATTINSON promluvil o chystaném filmu režiséra NOLANA

Nový film Christophera Nolana s názvem Tenet je očekávaný ze všech stran. Jako asi jediný opravdu drahý film trvá na původním červencovém datu premiéry. Nejen proto jsou na něj všichni zvědaví.

Režisér Christopher Nolan je v Hollywoodu takovou bílou vránou: jeho filmy jsou zpravidla poutavé akční bijáky, nejde však o tupou a bezduchou zábavu pro masy. Jeho nový film Tenet představuje velmi očekávanou záležitost. Snímek byl podle všeho opravdu dost nákladný, stál kolem 200 milionů americký dolarů, i přes složitější situaci zatím trvá na premiéře v červenci.

První vlaštovka v kinosálech

Tenet bude zřejmě testovací vlaštovkou, pokud se mu v kinech povede dobře, možná se do konce roku dočkáme ještě nějaké premiéry většího filmu a pokud ne, na větší snímky v kinech si na nějakou dobu zřejmě budeme muset nechat zajít chuť.

Nyní napětí okolo snímku ještě vyšponoval herec Robert Pattinson, který se nechal slyšet, že ve filmu jsou scény, které by jinde představovaly bombastickou závěrečnou scénu. V Tenet jde však o „řadovou“ pasáž.

O Tenet toho nevíme mnoho, nicméně se hovořilo o tom, že by ve filmu měla být narušena struktura klasického pojetí času. I tady Pattinson fanouškům zamotal hlavu, jelikož se nechal slyšet, že žádné cestování časem ve filmu není.

Jak to nakonec bude? Na to si musíme až do července počkat, ale vzhledem k tomu, že jde o biják z dílny Christophera Nolana, bude každý filmový fanda s největší pravděpodobností chrochtat blahem.

 

Zdroj: GQ, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat