Právě vysíláme

Jedny z nejkrásnějších Vánoc, hlásí spokojenost Eva Burešová. Zavedla novou tradici

30. prosince 2022 8:10
Jedny z nejkrásnějších Vánoc, hlásí spokojenost Eva Burešová. Zavedla novou tradici

Eva Burešová si letošní Vánoce maximálně užila. Oslavila je s celou rodinou v novém domě, kam se krátce před Vánocemi s Přemkem Forejtem přestěhovala. A rovnou neváhala zavést novou tradici.

„Jedny z nejkrásnějších Vánoc,“ chválí si Burešová letošní svátky, které oslavila spolu s rodinou. „Skvělé jídlo, pití, návštěvy,“ přiblížila fanouškům na sociálních sítí. Jen klidu a odpočinku si příliš neužila. Přeci jen má doma dvě malé děti. „Ale člověku bylo více než krásně,“ napsala.

Svým sledujícím se navíc pochlubila novou tradicí, kterou v rozrůstající se rodině zavedla. „Vánoční stromečky už s námi zůstanou. Takže letos poprvé konečně stromeček v květináčku a později šup na zahradu. Co by to bylo za obří zahradu, kdyby se v ní každý rok nenašlo místo na vánoční stromeček,“ přiblížila svoje plány zpěvačka.

Krátce před Vánocemi si Burešová navíc sama sobě nadělila dárek v podobě koncertu ve vyprodané Malostranské besedě. Fanouškům zazpívala nejen své vlastní písně, ale také další oblíbené kousky, které ji provází životem.

Už brzy se navíc herečka vrátí na televizní obrazovky. Podle scénáristů seriálu ZOO by se jí mohli dočkat přibližně v dubnu, přičemž start natáčení s její postavou Viky je naplánovaný na leden.

Články, které by tě mohly zajímat