Právě vysíláme

Jennifer Aniston se přestala bavit se svými přáteli. „Odmítli se očkovat, nebo mi to nechtěli potvrdit,“ řekla

5. srpna 2021 12:10
Jennifer Aniston se přestala bavit se svými přáteli. „Odmítli se očkovat, nebo mi to nechtěli potvrdit,“ řekla

Jennifer Aniston patří mezi celebrity, které jsou zastánkyněmi očkování. Jak prozradila v rozhovoru pro InStyle, rozhodla se v souvislosti s ním učinit radikální rozhodnutí. Lidé, kteří očkovaní nejsou, nebo jí to nechtějí říct, se více nedostanou do její blízkosti.

Kvůli vakcíně proti koronaviru odstřihla Aniston několik svých nejbližších. „Odmítli se očkovat, nebo mi nechtěli potvrdit, zda jsou očkovaní. Je to velmi nešťastné,“ nechala se herečka slyšet v rozhovoru pro InStyle. Je podle ní škoda, že jsou někteří lidé proti vakcíně.

„Cítím to jako naši morální i profesní povinnost informovat ostatní, zda jsme očkovaní, když už se nemusíme každý den testovat,“ dodala Aniston s tím, že každý má právo na svůj názor. „Je ale spousta názorů založených jen na strachu nebo propagandě.“

Není to poprvé, co se herečka vyjádřila k pandemii. V červenci sdílela fotografii svého kamaráda Kevina, který byl s koronavirem hospitalizovaný v nemocnici jako připomínku toho, že je i nadále důležité nosit roušky a respirátory. „Nemůžeme být tak naivní, abychom si mysleli, že to jen tak překonáme. Ale my to chceme ukončit, není to pravda? Prvním krokem k tomu je nošení těch zatracených roušek,“ napsala popisek.

Největší potíže činila v koronavirové pauze Aniston izolace od ostatních. „Miluju být mezi lidmi, objímat je,“ uvedla herečka, kterou aktuálně mohou fanoušci sledovat v seriálu The Morning Show po boku Reese Witherspoon a Stevea Carella.

Články, které by tě mohly zajímat