Právě vysíláme

JENNIFER ANISTON: Ženy jsou pod obrovským tlakem, aby se z nich staly matky

3. srpna 2018 16:10
JENNIFER ANISTON: Ženy jsou pod obrovským tlakem, aby se z nich staly matky

Jennifer Aniston už má za sebou dlouholeté zkušenosti s bulvárem a s nepravdami ohledně její osoby, které se světem šíří. Teď ale oblíbená herečka poprvé promluvila: „Neláme se mi z rozvodu srdce,“ říká.

Jennifer Aniston zná temnou stranu slávy až moc dobře. Falešná obvinění, směšné titulky, to má všechno zažité. Jak se s tím vším ale Jennifer smiřuje? Co si o bulvárních zprávách myslí a jaké má plány do budoucna? Aniston se po rozvodu s Justinem Therouxem dlouho držela stranou, ale teď se rozhodla čelit některým zprávám o její osobě. V rozsáhlém rozhovoru pro časopis InStyle uvedla například, že rozhodně nehodlá s herectvím v nejbližší době přestat.

ČTĚTE TAKÉ: JENNIFER ANISTON v bikinách na pláži. Této kočce vážně táhne na 50?

Herečka Jennifer Aniston s bývalým mužem Justinem Therouxem. Zdroj - Vanity Fair

 

A co říká Aniston tvrzením, že je z rozvodu zdrcená? „Zaprvé, při vší úctě, neláme se mi z toho srdce,“ prohlašuje hollywoodská herečka nekompromisně. „A zadruhé, takové tvrzení o mně jsou naprosto bezohledná. Nikdo neví, co se děje v mém soukromí a nikoho nezajímá, jaký to může mít vliv na mě i na mého partnera. Neví, čím vším jsem si prošla, jak zdravotně, tak psychicky. Ženy čelí obrovskému tlaku k tomu, aby se z nich staly matky. Pokud tak neučiní, tak jsou brány jako jakési zničené zboží. Třeba nejsem na této planetě jen kvůli tomu, abych měla děti. Možná mám i jiné věci na starost.“

Tomu se říká čelit kritice! Jen tak dál, Jennifer!

Zdroj: InStyle, Instagram, Cosmopolitan, Lui

Jak dnes vypadá Veronika Zaňková ze SuperStar?

Články, které by tě mohly zajímat