Právě vysíláme

Jennifer Lopez popsala, jak skoro přišla o roli ve filmu Svatby podle Mary

1. listopadu 2020 14:10
Jennifer Lopez popsala, jak skoro přišla o roli ve filmu Svatby podle Mary

Hvězdná zpěvačka a herečka Jennifer Lopez v novém rozhovoru popsala, jak skoro přišla o svou první velkou kariérní roli. Jak se ke známé roli ve snímku Svatby podle Mary nakonec dostala?

Vše mohlo dopadnout úplně jinak

Jennifer Lopez dnes patří k nejznámějším, nejúspěšnějším ženám planety. Nicméně, sama autorka hitu On The Floor nyní prozradila, že nechybělo mnoho a vše mohlo dopadnout úplně jinak. Jennifer například skoro přišla o svou první hollywoodskou roli ve filmu Svatby podle Mary, a to kvůli předsudkům, které na přelomu milénia v Hollywoodu vládly.

„Když jsem začínala, všichni chtěli, abych hrála chůvu nebo uklízečku,“ vysvětluje Jennifer„To jsem já ale nechtěla. Musela jsem se z toho dostat a přesvědčit někoho, že můžu hrát i ve své první romantické komedii, což byl film Svatby podle Mary.“

Jennifer sice během castingu přesvědčila filmaře o svém talentu, ale následně přišly další komplikace. Herečka se s produkční společnosti totiž nemohla dohodnout na férovém platu. Musel proto zasáhnout režisér filmu Adam Shankman.

Adam (Shankman) přišel na jednu z mých autogramiád. Filmovému studiu potom řekl, ať mi dají, co chci!“ vysvětlila Jennifer, která v tu dobu už měla rozjetou kariéru v hudebním průmyslu.

Rozhodnutí dát hlavní roli právě JLo se filmařům nesmírně vydařilo. Snímek Svatby podle Mary se stal filmovým trhákem, který dodnes baví rodiny a páry.

Zdroj: Good Morning America, Shutterstock, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat