Právě vysíláme

Jennifer Lopez promluvila o vztahu z Affleckem. Zrušená svatba jí zlomila srdce

30. listopadu 2022 11:03
Jennifer Lopez promluvila o vztahu z Affleckem. Zrušená svatba jí zlomila srdce

Jennifer Lopez se minulý rok vrátila ke svému bývalému Benu Affleckovi, kterého si také v letos v červenci vzala za manžela. Dvojice nyní prožívá nejšťastnější chvíle svého života. V roce 2003, kdy odvolala svou první plánovanou svatbu, tomu tak ale nebylo. „Upřímně, myslela jsem si, že umřu,“ uvedla zpěvačka.

Téměř dvacet let od odvolání první svatby s Benem Affleckem se Jennifer Lopez vyjádřila k tomu, jak se tehdy cítila. „Byl to bolestivý rozchod,“ uvedla v rozhovoru se Zane Lowe pro Apple Music. „Nikdy jsem neměla tolik zlomené srdce. Upřímně, myslela jsem si, že umřu,“ přiznala bez okolků zpěvačka.

Affleckem randila od roku 2002, svatbu měla dvojice naplánovanou na září 2003. Jen pár dnů před ceremoniálem ji ale zrušila a následně potvrdila rozchod. K němu se blíže nevyjadřovala, šlo totiž o velmi bolestivou událost. „Dalších osmnáct měsíců jsem byla mimo,“ prozradila Lopez, která si dokonce v té době plánovala změnit příjmení na Affleck.

Zatímco v mezičase si ona vzala Marca Anthonyho, Affleck se oženil s Jennifer Gardner. Ani jednomu však vztah nevyšel, a tak, když se v roce 2021 Lopez s hercem znovu setkala, vzpomínky na minulost byly tak silné, že se rozhodli to spolu zkusit znovu. Mnohé vlastně ani neudivili brzké zásnuby. „Ležela jsem ve vaně plné pěny a moje láska si klekla na jedno koleno a požádala mě o ruku,“ popsala je zpěvačka fanouškům s tím, že jí Affleck nechal na prsten vyrýt slova „jsi perfektní“.

„Teď, o dvacet let později, to má dobrý konec,“ říká šťastná Lopez, která aktuálně promuje album This Is Me… Now. Odkazuje jím na desku This Is Me…Then, kterou vydala ve stejný měsíc, kdy se s Affleckem poprvé před dvaceti lety zasnoubili. „Nese v sobě zprávu. Pokud máte, stejně jako já, pocit beznaděje a nejraději byste se vzdali, nedělejte to. Opravdová láska existuje. Některé věci jsou navždy, taková je realita.“

Články, které by tě mohly zajímat