Právě vysíláme

Jennifer Lopez si zahraje v nové komedii: Kdy vyjde a kdo se objeví po jejím boku?

16. září 2020 8:10
Jennifer Lopez si zahraje v nové komedii: Kdy vyjde a kdo se objeví po jejím boku?

Popová hvězda Jennifer Lopez si zahraje v připravované romantické komedii! Autorka hitu On The Floor si v novém snímku zahraje po boku oblíbeného herce a úspěšného hudebníka.

Velkolepý projekt

Po loňském veleúspěšném filmu Zlatokopky připravuje Jennifer Lopez další obrovský filmový projekt. Americká zpěvačka totiž  zahraje titulní roli v nové romantické komedii Marry Me. Slavnou Jennifer na filmovém plátně doprovodí známý herec Owen Wilson a kolumbijský zpěvák Maluma.

Premiéra nového snímku je naplánovaná na 14. února 2021, tedy na svátek sv. Valentýna. Pokud tedy ještě nemáte plány pro to, co dělat s vaší druhou polovičkou, snímek Marry Me se o vás postará!

Kromě herecké role se Jennifer Lopez a Maluma podíleli i na soundtracku k připravovanému filmu. Maluma patří k největším hvězdám latino hudby, a tak je zřejmé, že ve filmu uslyšíme nějaké latinské rytmy.

Jennifer Lopez za svou poslední filmovou roli (titulní role Ramony ve filmu Zlatokopky) získala nominaci na Zlatý glóbus. Dočká se slavná rodačka z New Yorku podobného úspěchu i nyní? Jsme na to zvědaví!

Zdroj: Billboard, Instagram, ČSFD

Články, které by tě mohly zajímat