Právě vysíláme

JENNIFER LOPEZ za film ZLATOKOPKY prý nedostala ani korunu! Jak je to možné?

20. listopadu 2019 12:10
JENNIFER LOPEZ za film ZLATOKOPKY prý nedostala ani korunu! Jak je to možné?

Hvězdná herečka a zpěvačka Jennifer Lopez v novém rozhovoru přiznala, že za hlavní roli ve filmu Zlatokopky nedostala zaplaceno! Rodačka z New Yorku tvrdí, že touto rolí v úspěšném filmu chtěla investovat sama do sebe.

Ikona showbyznysu

Ačkoliv je z ní jedna z nejúspěšnějších hudebních a filmových hvězd planety, Jennifer Lopez je srdcem stále Jenny z činžáku. Autorka populárních popových hitů On The Floor či Dance Again v novém rozhovoru pro populární server GQ uvedla, že za film Zlatokopky, v němž hrála jednu z hlavních rolí a ujala se i produkce, nedostala ani korunu. Lopez to prý udělala zdarma, protože jí herectví baví a motivují ji jiné věci, než peníze. „Investuji sama do sebe, jako Jenny z činžáku. Dělám si co chci a dělám, co miluji,“ vysvětlila slavná herečka a zpěvačka.

Snímek Zlatokopky, jenž je o skupině newyorských striptérek, které okrádají bohaté bankéře z Wall Street, se dočkal až překvapivého úspěchu. Některé populární servery dokonce spekulují o tom, že je tento film zralý na Oscara! Pokud snímek na prestižním filmovým večírku zvítězí, stane se nejspíš nejlepší „investicí“ v kariéře Jennifer Lopez.

Zdroj: ELLE, GQ, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat