Právě vysíláme

John Travolta přijal výzvu: Adoptoval nového roztomilého člena rodiny

1. dubna 2022 12:10
John Travolta přijal výzvu: Adoptoval nového roztomilého člena rodiny

Během nejsledovanější filmové události roku vzdala Akademie filmových věd hold zesnulé herečce Betty White, která byla bojovnice za práva zvířat. V rámci uctění herečky památky Akademie přidala výzvu, aby lidé adoptovali mazlíčky z neziskové organizace Paw Works.

Herečka Jamie Lee Curtis během Oscarů vystoupila na pódium s rozkošným psem jménem Mac & Cheese. Vzdala hold herečce Betty White, která byla neúnavnou obhájkyní práv zvířat, během svého života pomohla bezpočtu zvířat. Bohužel loni v prosinci podlehla mrtvici.

„Den co den po téměř století byla ženou, která se tolik starala nejen o své dvounohé kamarády, ale i o zvířata, jako je toto,“ řekla herečka a dodala: „Největším darem, který můžete Betty White dát, je otevřít své srdce i svůj domov a adoptovat záchranářského psa, jako je Mac & Cheese z neziskové organizace Paw Works.

Později v noci někdo poslal Curtis textovou zprávu s fotkou Travolty držícího Mac & Cheese, než předal cenu pro nejlepšího herce, napsala na Instagramu herečka. „Pomyslela jsem si, že je tak krásné ho s ní vidět, a pak jsem zjistila, že on a jeho syn Ben adoptovali krásnou malou Mac & Cheese a dnes si ji berou domů,“ napsala šťastná Curtis.

 Travolta se podělil na Instagramu fotkou se synem Benem, který má na tváři široký úsměv, když drží malou roztomilou Mac & CheeseBen adoptoval tohoto psa z oscarové pocty Betty White. Děkuji Jamie Lee Curtis & Paw Works,“ napsal k příspěvku.

Články, které by tě mohly zajímat