Právě vysíláme

Johnny Depp se odvolal v soudním sporu proti Amber Heard. Čeká svět další ostrá bitva?

26. července 2022 11:40
Johnny Depp se odvolal v soudním sporu proti Amber Heard. Čeká svět další ostrá bitva?

Johnny Depp žaloval Amber Heard o 50 milionů dolarů za pomluvu. Minulý měsíc případ vyhrál, nyní se odvolal. Amber Heard se též odvolala, požaduje zrušení soudního verdiktu a obnovení procesu.

Sedmičlenná porota, která jednala o verdiktu několik dní, nakonec Deppovi přiznala 10 milionů dolarů jako náhradu škody a 350 tisíc dolarů jako represivní náhradu škody. Heard přiznala odškodnění 2 miliony dolarů a represivní náhradu škody žádnou.

Podle Deadline se v právních dokumentech podaných v okrese Fairfax Johnny Depp odvolal. „Žalobce a protinárok-žalovaný John C. Depp II, prostřednictvím právního zástupce, se tímto odvolává k odvolacímu soudu ve Virginii proti všem nepříznivým rozhodnutím a proti konečnému rozsudku tohoto obvodního soudu vydanému 24. června 2022,“ stojí ve čtyřstránkovém oznámení o odvolání.

Johnnyho odvolání přichází jako odpověď na Ambeřino odvolání z 21. července. Bývalé manžele tak čeká další soudní bitva. Zda bude soudní proces veřejný a mediálně propíraný, jako ten první, ukáže čas.

Články, které by tě mohly zajímat