Právě vysíláme

Johnny Depp se vyjádřil k rozsáhlému rozhovoru Amber: “Snažím se posunout vpřed, ona se hrabe v rozhodnuté věci”

20. června 2022 11:14
Johnny Depp se vyjádřil k rozsáhlému rozhovoru Amber: “Snažím se posunout vpřed, ona se hrabe v rozhodnuté věci”

Johnny Depp se vyjádřil k rozsáhlému rozhovoru Amber Heard, který poskytla pro pořad Today. Během třídílného rozhovoru Heard uvedla, že čelila „nenávisti“, jak během procesu, tak i po verdiktu poroty, který označila jako ‚nespravedlivý‘.

Amber Heard v rozhovoru stihla zpochybnit porotu, obvinit veřejnost a sociální sítě z ovlivnění rozhodnutí poroty, ale také šokovat vyjádřením, že Johnnyho Deppa stále miluje, i když ho několikrát označila za lháře.

Promluvila také o tom, jak jednou dceři bude o celé kauze vyprávět. Na dotaz moderátorky Savannah Guthrie, co by chtěla jednoho dne dceři říct o tom, čím si prošla odpověděla: „Myslím, že ať se stane cokoliv, bude to něco znamenat. Udělala jsem správnou věc. Udělala jsem vše, co jsem mohla, abych se postavila za sebe a za pravdu“.

Amber vyjádření, se ale vůbec nelíbí Johnnymu Deppovi, jenž vyhrál soud a porota mu dala za pravdu, že ex-manželka poškodila jeho dobrou pověst. Hercův tým vydal prohlášení přímo k rozhovoru pro NBC„Je nešťastné, že zatímco se Johnny snaží posunout se svým životem kupředu, obžalovaná a její tým se pořád vrací k rekapitulování, přebarvování a opětovnému projednávání záležitostí, které již byly rozhodnuty soudem, a verdiktu, který porota vynesla jednoznačně v Johnnyho prospěch“.

Herečka své vyjádření myslí vážně, což několikrát zdůraznila: „Až do smrti budu stát za každým slovem svého svědectví.“ V rozhovoru Johnnyho Deppa opakovaně nazvala lhářem a stále si stojí za svými výroky v nichž tvrdí, že byl vůči ní násilnický.

I když se Johnny snaží posunout dál, tak je vysoce pravděpodobné, že se soudním sporem s Amber bude muset znovu zabývat, herečka se totiž chystá proti rozsudku odvolat.

Hollywoodský herec v téměř šedesáti letech začal žít život rockové hvězdy a vyrazil na turné s proslulým kytaristou Jeffem Beckem. Během turné zavítá i do Prahy a to už 11.července, kdy odehraje koncert v pražském O₂ universum.

Články, které by tě mohly zajímat