Právě vysíláme

Johnny Depp září ve Varech: Ukradl mikrofon, mluvil česky, posílal lásku a fotil se s fanoušky

28. srpna 2021 8:57
Johnny Depp září ve Varech: Ukradl mikrofon, mluvil česky, posílal lásku a fotil se s fanoušky

Nejočekávanější host letošního karlovarského festivalu, americký herec Johnny Depp ohromil získal Karlovy Vary!

Takhle to vypadá, když přijede hollywoodská hvězda! Tisíce fanoušků v ulicích čekající na filmovou ikonu. Vstup do hotelu Thermal, kam přijel americký herec Johnny Depp, blokovaly davy fanoušků. Strhl se nadšený aplaus a křik. Na Johnnyho čekaly davy skandujících fanoušků. Někteří z nich i několik hodin.

Depp velmi ochotně pózoval a vyrazil vstříc lidem a jejich plakátům a deníčkům. Ochotně se podepisoval, rozdal bezpočet autogramů. Kdo nemá podpis Deppa, jakoby nebyl ve Varech.

Oblíbený herec osobně uvedl film Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem, který produkoval. Johnny proslov začal dvěma českými slovy: “děkuji moc” a dav doslova šílel.

„Vítejte na projekci snímku Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem. Delegace je čtyřčlenná a velice exkluzivní. Producent Stephen Deuters, protagonistka a manželka Shanea MacGowana Victoria Clarke, režisér snímku a jeden z jeho producentů Julien Temple, další z producentů snímku, jeden z protagonistů a muž, kterého opravdu nemusím představovat: Johnny Depp!“ Tak uvedl umělecký ředitel MFFKV Karel Och filmovou delegaci v nadšeně hlasitém, přeplněném Velkém sále. Následovaly půlminutové ovace.

„Děkuji vám mnohokrát za to, že jste se přišli podívat na mimořádný film o mimořádném, jedinečném talentu. Je to jeden z mých hrdinů a myslím si, že je to básník, jehož básně budou lidé číst ještě za dvě stě let, tedy pokud tady ještě budeme. Takže ještě jednou děkuji mnohokrát za to, že jste přišli,“ pozdravil velmi očekávaný Johnny Depp diváky a zároveň přislíbil, že se po promítání dokumentu do Velkého sálu vrátí na krátkou diskusi.

Šprýmař Depp

Johnny si přízeň diváků velmi užíval, i uvnitř se ochotně fotil a podepisoval, dokonce dělal srandičky. Nejen že se naučil dvě slova v češtině, ale ve Velkém sále předvedl i herecký žertík. Pirát Sparrow “ukradl” mikrofon, který schoval pod sako a jakoby odcházel. Diváci šli do kolen. Podívejte se na video a fotogalerii.

Johnnyho můžete potkat ještě dnes ve 13:00 hodin uvede v Karlovarském městském divadle film Minimata, ve kterém hraje hlavní roli. Od 16:00 hodin bude hostem slavnostního zakončení 55. ročníku KVIFF.

Články, které by tě mohly zajímat