Právě vysíláme

K odložené bondovce se přidávají i nový Batman či Duna. Kdy budou nyní k vidění?

6. října 2020 13:10
K odložené bondovce se přidávají i nový Batman či Duna. Kdy budou nyní k vidění?

Koronavirus nadále narušuje plánované premiéry velkých filmových trháků. K odložené bondovce Není čas zemřít se nyní připojily i snímky The Batman a Duna. Kdy se těchto filmů nakonec dočkáme?

Premiéry se posouvají

Připravovaný film The Batman, jenž v hlavní roli představí britského herce Roberta Pattinsona, nově vyjde o zhruba pět měsíců později než se původně předpokládalo. Datum nové premiéry se odhaduje na 4. března 2022. Důvodem jsou zřejmě obavy kvůli koronaviru. Nebezpečná choroba už jednou pozastavila natáčení nového filmového trháku, když se nakazil právě již zmíněný Pattinson. Filmaři a majitelé kin budou doufat, že posun do roku 2022 je vůbec posledním zádrhelem, který tento projekt postihne.

Co se premiéry připravované bondovky týče, studio MGM před několika dny potvrdilo, že se také opět přesouvá. Konkrétně na 2. dubna příštího roku. Fanoušci slavné série tedy budou muset ještě chvíli počkat, než film Není čas zemřít dorazí do kin.

Další snímek, jehož premiéra se odkládá, je filmový trhák Duna. Premiéra tohoto sci-fi snímku se posouvá na 1. října 2021, tedy téměř o rok. Duna v hlavních rolí představí herce Timothéeho Chalameta či Rebeccu Ferguson. Režie celého snímku se ujal famózní Denis Villeneuve, jenž se postaral například o kultovní snímek Blade Runner 2049.

Naštěstí ale není vše ztraceno. Filmaři totiž oznámili, že snímek Matrix 4 dokonce vyjde dřív než se původně anticipovalo. Nová premiéra filmu je 22. prosince 2021. Podaří se právě Matrixu zachránit filmový průmysl, který kvůli koronavirové pandemii tak trpí? To se ukáže v následujících měsících.

Zdroj: LadBible, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat