Právě vysíláme

Karlos „Terminátor“ Vémola bude mít vlastní dokument

27. prosince 2020 13:10
Karlos „Terminátor“ Vémola bude mít vlastní dokument

Český bojovník MMA, Karlos Vémola, se dočká vlastního dokumentárního filmu. Natočí ho režisér Michal Samir, který se s „Terminátorem“ zná už přes deset let.

První klapka dokumentu padla pro scény na závěr filmu při oslavě ročních narozenin Vémolovy dcery Lili. Podle tvůrců ale nejde o šťastný konec, jako spíše o závěr druhé kapitoly Vémolova života.

Film, který ponese název Karlos, nebude pouze sportovním dokumentem o dřině a zápase, ale také o osobnosti bojovníka. Vémolův život byl vždy plný protikladů. Jako malý se pral na ulicích Olomouce, po škole odjel do Londýna, kde se živil jako vyhazovač, proslavil se, ocitl se v drsném anglickém vězení, znovu se proslavil, vyprodal pražskou O2 arénu a stal se celebritou.

Karlosův svět je v mnohém neuvěřitelný, absurdnější a vyhraněnější než fikce. Pokud mi něco připomíná, tak filmy Guye Ritchieho, s londýnským podsvětím, špínou ulice i luxusem,“ uvedl režisér Samir, který na filmu spolupracuje s producentem Matějem Chlupáčkem.

Vémola se neproslavil pouze svým bojovým uměním, ale také svou slabostí pro vnadné ženy. Jeho nynější partnerkou je Lela Ceterová, kterou měl „Terminátor“ o letošních prázdninách podvést. Po divokém rozchodu se dal pár na začátku prosince znovu dohromady a Lela před pár dny dokonce kývla na Vémolovu nabídku k sňatku.

Zdroj: ČTK, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat