Právě vysíláme

Kate Micucci z Teorie velkého třesku má ve 43 letech rakovinu plic

14. prosince 2023 15:24
Kate Micucci z Teorie velkého třesku má ve 43 letech rakovinu plic

Herečka Kate Micucci, která se proslavila rolí přítelkyně Rajeshe v seriálu Teorie velkého třesku, oznámila, že jí lékaři diagnostikovali rakovinu plic. Ve videu natočeném v nemocnici uvedla, že má za sebou operaci a ráda by se brzy opět postavila na nohy.

„Ahoj všichni, tohle není TikTok, ale Sick Tok. Jsem právě v nemocnici, protože mám za sebou operaci plic. Mám rakovinu. Zachytili ji ale v raném stádiu,“ šokovala své fanoušky Kate Micucci. Dosud o nemoci mlčela. Zejména proto, že netušila, jak se situace kolem jejího zdraví vyvine. Zdá se ale, že je vše na dobré cestě.

„Skvělou zprávou je, že je nádor pryč. Jsem v pohodě,“ uvedla optimisticky ve videu Micucci. Dodala, že ji diagnóza velmi překvapila. „V životě jsem nevykouřila jedinou cigaretu.“

Když je rakovina plic diagnostikována v raném stádiu, v sedmdesáti procentech se lidé dožijí minimálně dalších pěti let. „Budu se teď pravděpodobně pomalu pohybovat, ale brzy budu opět ve formě,“ řekla herečka, která dodala, že se nemůže dočkat, až začne znovu malovat. Malování je totiž jejím velkým koníčkem.

Kate Micucci se proslavila svou rolí Lucy v sitcomu Teorie velkého třesku. Zahrála si v něm přítelkyni Rajesh Koothrappaliho, celkem se objevila v osmi epizodách.

Články, které by tě mohly zajímat