Právě vysíláme

KATY PERRY a ORLANDO BLOOM se stali rodiči! Dceři dali nevšední jméno

27. srpna 2020 12:10
KATY PERRY a ORLANDO BLOOM se stali rodiči! Dceři dali nevšední jméno

Katy Perry a Orlando Bloom přivítali na svět společného potomka! Narodila se jim dcera, které dali velmi nevšední jméno. Orlando stihl porod svého druhého potomka jen tak tak.

Příchod miminka oznámili netradičně! „Vznášíme se na vlně lásky a úžasu díky bezpečnému a zdravému porodu naší dcery,“ oznámili radostnou zprávu prostřednictvím sociálních médií Dětského fondu Organizace spojených národů UNICEF, které jsou snoubenci jsou ambasadory.

Zveřejnili pouze fotografii na níž hrdí rodiče drží drobnou ručičku své dcerky. V příspěvku doplnili, že si moc dobře uvědomují a jsou vděční za to, jaké mají štěstí, protože ne všechny děti mají tak snadný příchod na svět.

Hollywoodský pár na počest narození dcerky založil pro organizaci  UNICEF speciální sbírku. „Podporou UNICEF podpoříte bezpečný start do života a vytvoříte pro děti zdravější svět,“ doplnili v příspěvku novopečení rodiče.

Snoubenci holčičku pojmenovali Daisy Dove v překladu Kopretina Holubice. Příjmení nese po tatínkovi, tedy Bloom neboli Květ. První jméno miminka fanoušci na Instagramu uhodli, když Katy vydala píseň z připravované desky s názvem Daisies.

KatyOrlando jsou v Česku velmi populární! Ještě před pár dny byl Orlando v Praze, kdy padla poslední klapka na natáčení seriálu Carnival Row v hlavní roli s Orlando Bloomem. Natáčení bylo přerušilo na počátku března kvůli koronaviru a tak musel Orlando těsně před příchodem na svět své dcery do Prahy na dotočení seriálu. Herec vše stihl dle plánu a rodiče se těší z nového přírůstku. My moc gratulujeme!

Zdroj: Instagram, Unicef

Články, které by tě mohly zajímat