Právě vysíláme

Kazma oznámil konec hry o milion dolarů, zbývá posledních 7 dní

19. září 2023 11:14
Kazma oznámil konec hry o milion dolarů, zbývá posledních 7 dní

Hra o milion dolarů již brzy skončí. Kazma oznámil, že do konce soutěže zbývá posledních sedm dní. Peníze stále čekají na svého výherce na pražském Výstavišti. Protože kód nedokázal ještě nikdo rozluštit, rozhodl se známý bavič poskytnout zájemcům několik nápověd. Ty v následujících dnech zveřejní na instagramu.

Kazmova šifra již 4 týdny odolává

Přestože Kazmův film vidělo v kinech už přes půl milionu diváku, nenašel se zatím nikdo, kdo by prolomil jeho šifru. Terminálem trezoru prošlo přes sto tisíc karet a zdá se, že jediná výherní karta, která nepotřebuje žádné heslo, je pravděpodobně ještě stále nevyzvednutá v některém z kin.

Posledních 7 dní do konce hry

Vzhledem k tomu, že čas do konce hry se bleskovým tempem krátí, rozhodl se Kazma udělat odvážný krok, aby si pohádkové peníze některý z návštěvníků jeho filmu opravdu odnesl.

Postupné odhalování nápověd

Oznámil totiž, že bude v příštích sedmi dnech den, co den na svém Instagramu postupně zveřejňovat přesná místa, kde se indicie k rozluštění šifry ve filmu nachází. A to do doby, kdy se najde první člověk, který šifru prolomí, než vyprší odpočet do konce hry.

Výherní karta je možná stále v kinech

Návštěvníci kin po celé České i Slovenské republice tak mají poslední týden na to najít v některém z kin výherní kartu a přijít s ní k trezoru, nebo prolomit šifru, která je součástí Kazmova filmu a zadat správný kód.

Co bude s penězi, pokud se do 25. září výherce nenajde, zatím nikdo netuší, ale pokud jste až doteď váhali jít do kina nebo už máte svoji herní kartu doma a ještě jste nezkusili své štěstí, máte poslední možnost pokusit se získat 22 milionu korun z filmu ONEMANSHOW: The Movie.

LAST_CALL_FINAL_COLOR

Články, které by tě mohly zajímat