Právě vysíláme

Kazmův tajemný film míří do kin. V sálech bude ochranka s termovizí

9. srpna 2023 14:56
Kazmův tajemný film míří do kin. V sálech bude ochranka s termovizí

Už 17. srpna vtrhne do kin očekávaný film ONEMANSHOW: The Movie vtipálka Kazmy. Více než 2500 fanoušků a další VIP hosté ho ale spatří už o dva dny dříve na speciální premiéře na Chodově. Majitel Bontonfilmu o snímku mluví jako o „filmové události roku“.

„Česká kinematografie dosud nic podobného nezažila. Žádný tuzemský film v historii nezaznamenal tak vysoká čísla v předprodejích vstupenek a v počtu nasazených sálů v kinech. Tajemství kolem celého projektu budí nevídanou pozornost,“ řekl majitel distribuční společnosti Bontonfilm Martin Palán.

Do premiéry snímku zbývá pouhých devět dní. Ačkoliv nikdo netuší, o čem ONEMANSHOW: The Movie bude, může se Kazma už nyní pochlubit vyprodanými sály po celé České republice. Hned dva a půl tisícům nadšených fanoušků navíc influencer nabídne speciální příležitost vidět film o dva dny dříve při speciálním promítání na Chodově.

Promítání filmu budou provázat přísná bezpečnostní opatření. V každém sále bude přítomná ochranka vybavená termovizí a bude hlídat, aby si snímek nikdo nenatáčel. Zároveň jsou všechny projekce opatřeny bezpečnostním klíčem, který snímek odemkne pouze po dobu promítání.

Články, které by tě mohly zajímat