Právě vysíláme

Kdo je nejlépe vydělávajícím hercem roku 2019? Překvapivě nikdo z Marvelu!

24. srpna 2019 10:10
Kdo je nejlépe vydělávajícím hercem roku 2019? Překvapivě nikdo z Marvelu!

Magazín Forbes každý rok dělá žebříčky nejlépe vydělávajících lidí v nejrůznějších oblastech. Jak jsou na tom filmové hvězdy? Nejlépe vydělávajícím hercem za rok 2019 je člověk, jehož jméno vás možná překvapí.

Filmovým hvězdám jsou vypláceny částky, o kterých si může běžný člověk nechat jen zdát. Oproti loňsku však jejich výplaty dost klesly.

První příčku možná překvapivě neobsadil nikdo z Marvelu, ale herec Dwayne Johnson. Za rok 2019 si urostlý sympaťák vydělal 89, 4 milionu dolarů. „The Rock“ loni skončil na druhém místě, po známém sexsymbolu jménem George Clooney. Ten se letos neumístil ani v první desítce.

Po Johnsonovi se a druhé příčce umístil Chris Hemsworth, který si přišel na 76, 4 milionu dolarů, třetí pak skončil Robert Downey Jr. a to především díky roli Iron Mana v Avengers: Endgame. Představitel Tonyho Starka si vydělal 66 milionů dolarů. První pětku uzavírají herci Akshay Kumar a Jackie Chan.

Žebříček však musíme brát s rezervou, jelikož v něm nejsou zahrnuty smlouvy, které herci ještě mohou podepsat a neznáme ani detaily jejich předchozích smluv. Je tedy možné, že si herci přijdou ještě na nějaká procenta z návštěvnosti, nebo jiné bonusy.

Zdroj: Forbes

Články, které by tě mohly zajímat