Právě vysíláme

Kdo je teď nejlépe vydělávajím hercem HOLLYWOODU? Odpověď vás asi překvapí!

3. května 2019 10:10
Kdo je teď nejlépe vydělávajím hercem HOLLYWOODU? Odpověď vás asi překvapí!

Z těchto částek se tají dech.

Nejlépe vydělávajícím hercem je ( možná překvapivě) Ryan Reynolds. Populární sympaťák, kterého můžete znát třeba jako představitele Deadpoola, dostal od Netflixu za roli ve snímku Six Underground krásných 27 miliónů dolarů. Takovou cifru bychom na účtě uvítali asi každý, ne?

První šestice tohoto žebříčku obecně patřila mužům. Na druhém místě se potkali Dwayne Johnson a Robert Downey Jr. se shodným výdělkem 20 milionů dolarů. U prvního jmenovaného to bylo za snímek Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, u Roberta Downey Jr. za film The Voyage of Doctor Dolittle.

Výplata Roberta Downeyho Jr. za Avengers: Endgame se zřejmě uskutečnila před tímto sčítáním, jinak by byl představitel Iron Mana zřejmě první.

Další v pořadí se umístili Will Smith s pokračováním Bad Boys, za které získal 17 miliónů dolarů. Jason Statham, který hrál stejně jako Johnson ve filmu Hobbs & Shaw. Ten si rolí vydělal 13 milionů dolarů. Někde mezi nimi bude i Tom Cruise, jeho výplata za pokračování Top Guna se odhaduje na něco mezi 12 až 14 miliony dolarů.

První ženou v žebříčku je Emily Blunt. Ta za roli v hororu The Quiet Place získala něco mezi 12 a 13 miliony dolarů.

Není bez zajímavosti, že Leonardo DiCaprio a Brad Pitt za role v novince Quentina Tarantina Once Upon A Time In Hollywood získali „jen“ po 10 milionech dolarů. I když práce s legendárním režisérem je jistě nevyčíslitelnou odměnou.

 

Zdroj: Variety

 

 

Články, které by tě mohly zajímat