Právě vysíláme

Kdo si v chystaném snímku o Králi Rock & Rollu zahraje samotného ELVISE PRESLEYHO?

16. července 2019 10:10
Kdo si v chystaném snímku o Králi Rock & Rollu zahraje samotného ELVISE PRESLEYHO?

O roli Elvise Presleyho v kulturních dějinách nelze pochybovat. Král Rock & Rollu způsobil revoluci. Nikoho proto asi příliš nepřekvapila zpráva, že se o tomto charismatickém zpěvákovi bude točit film. Teď víme, kdo ztvární hlavní roli!

Král Rock & Rollu, legenda, sexuální symbol, zpěvák, herec a člověk o jehož smrti se dodnes vedou vášnivé debaty. To a ještě mnohem víc představuje Elvis Presley. Nelze se proto divit, že si režisér Baz Luhrmann vybral jeho životní příběh jako látku pro svůj další film.

Zkušený režisér, který stojí za snímky jako Romeo a Julie, Moulin Rouge, nebo Velký Gatsby, nyní oznámil, kdo si v biografii o Elvisovi zahraje hlavní roli. Správný casting je pro filmové biografie jednou z klíčových záležitostí, takže výběr představitele pro postavu Presleyho byl napjatě očekáván.

Mezi pěticí hlavních adeptů byl třeba Ansel Elgort, Aaron Taylor-Johnson, Harry Styles, Austin Butler, nebo Milles Teller. Volba padla na toho nejméně známého: Elvise Presleyho si zahraje Austin Butler. Mladého herce můžete znát třeba z nového filmu legendárního Jima Jarmusche s názvem Mrtví neumírají.

Snímek zatím nemá název ani předpokládané datum premiéry. Co myslíte, šlo o správnou volbu?

Zdroj: Indiewire

Články, které by tě mohly zajímat