Právě vysíláme

Kdo si zahraje v remaku Malé mořské víly prince? DISNEY jedná se slavným zpěvákem!

18. července 2019 11:10
Kdo si zahraje v remaku Malé mořské víly prince? DISNEY jedná se slavným zpěvákem!

Když studio Disney zveřejnilo zprávu o tom, že ve filmu Malá mořská víla si hlavní roli zahraje mladá herečka Halle Bailey, internet začal šílet a řada lidí se rozčiluje nad tím, že Ariel ztvární Afroameričanka. Nyní se objevily zvěsti o tom, kdo ztvární prince Erika. Budou tentokrát fanoušci konečně spokojeni?

Ačkoliv se chystaný remake Malé mořské víly ještě ani nezačal natáček, už kolem něj koluje mnoho kontroverzí. Spousta lidí totiž není spokojena s výběrem hlavní herečky a nelíbí se jim, že ačkoliv je animovaná Ariel běloška s červenými vlasy, ve filmu ji ztvární černoška.

Protože tvůrci zřejmě chtějí fandy trochu uklidnit, uvažují nad tím, že do role prince Erika obsadí oblíbeného zpěváka Harryho Stylese. Informace o tom, že si bývalý člen One Direction střihne roli šarmantního prince zatím potvrzené nejsou, avšak americký web Hollywood Reporter to oznámil jako hotovou věc.

Ačkoliv je Harry Styles převážně zpěvák, herectví má prý velmi rád a už si střihl roličku ve filmu Dunkerk. Rovněž byl žhavým kandidátem na roli Elvise Presleyho v chystaném autobiografickém snímku, ale roli mu nakonec vyfoukl zkušenější kolega Austin Butler.

Jak by se vám Harry jako princ Erik líbil?

 

 

Zdroj: Hollywood Reporter

Články, které by tě mohly zajímat