Právě vysíláme

KEANU REEVES jedná se studiem MARVEL. Objevit by se měl v další plánované sérii o superhrdinech

3. června 2019 14:10
KEANU REEVES jedná se studiem MARVEL. Objevit by se měl v další plánované sérii o superhrdinech

Šílenství okolo Avengers teprve pomalu utichá a studio Marvel už plánuje další filmovou sérii o superhrdinech. Pokud patříte mezi fandy komiksů, její jméno vám nejspíš nebude neznámé. Běžnému divákovi ale v tento moment nic moc neřekne.

Podle producenta studia Marvel, Kevina Feige, to ale vůbec nevadí. Naopak. „Počítáme s tím, že lidé tyto příběhy neznají. Před pár lety neznala většina diváků Strážce (Galaxie) a věřte tomu nebo ne, někteří neznali ani Avengery nebo Iron Mana.“

„Pro nás je důležité tyto skvělé příběhy nacházet, ať už jsou mezi lidmi populární či ne, a převádět je na promítací plátna. To je na tom to úžasné.“

O jakou sérii se tedy jedná?

Pro fanoušky Marvelu není žádným tajemstvím, že studio připravuje další řadu snímků o superhrdinech zvanou The Eternals. Jedná se o skupinu hrdinů a Marvel je plánuje tak i představit – jako celou skupinu a ne každého hrdinu zvlášť, jako tomu bylo u Avengers.

Čerstvou novinkou (kterou zatím netušili ani fandové komiksů) ale je, že studio jedná s hercem Keanu Reevesem. Jakou roli by měl známý herec v sérii ztvárnit, zatím není jasné. Stejně tak se tuší, že ještě k žádnému konkrétnímu rozhodnutí nedošlo, žádná smlouva nebyla podepsána a vše je ve fází jednání. K nabídce ale došlo a stejně tak ke zvednutí pověstné rukavice.

Jak se to celé vyvine, na to si musíme ještě počkat, ale představa, že třeba už příští rok půjdeme do kina na Keanu Reevese jako nesmrtelného superhrdinu, není vůbec špatná. Co říkáte?

The Eternals

Zdroj: 9gag.com, mcucosmic.com

Články, které by tě mohly zajímat