Právě vysíláme

Kevin ze Sám doma oslavil 40 let! Podívejte se, jak vypadá po zápase s dětskou slávou

28. srpna 2020 13:10
Kevin ze Sám doma oslavil 40 let! Podívejte se, jak vypadá po zápase s dětskou slávou

Macaulay Culkin vždycky bude znám jako Kevin McCallister z legendární Vánoční komedie Sám doma, která nesmí o svátcích v televizním programu chybět! Těžko uvěřit, že hlavní hrdina Macaulay Culkin oslavil už 40. narozeniny.  Herec překonal velmi bouřlivé drogové období a nyní vypadá šťastnější než kdy jindy!

Své kulaté narozeniny oznámil na Twitteru fanouškům zatraceně stylově. „Čau lidi, chcete se cítit staře? Je mi 40. Není zač!“ napsal a dostal hromadu srdíček, odpovědí a sdílení.

Vánoce bez hlášek typu „Harry, jdu do baráku“  si už neumíme ani představit. Hlavním hrdinou osmiletého Kevina, který zůstal doma sám, byl v té době ve skutečnosti desetiletý Macaulay Culkin, kterému účinkování v kultovní komedii zásadně změnilo a ovlivnilo život.

Těžké dětství

Zatímco Macaulayho život ve filmech Sám doma byl nesmírně privilegovaný a bezstarostný, jeho dětský život mimo obrazovku byl zcela odlišný. Chudák Macaulay Culkin byl rodiči vtažen do nepříjemné bitvy o opatrovnictví. V patnácti letech vyhrál soud na odstranění obou rodičů jako zákonných zástupců a umožnění mu spravovat jeho jmění 11 milionů dolarů (cca 241 milionů korun) sám.  Podle některých zpráv od té doby s rodiči nemluvil.  Podle herce měl být jeho otec fyzicky a psychicky hrubý. Velmi diskutované bylo i jeho přátelství s Králem Popu Michael JacksonemMacaulay Culkin jakékoliv spekulace a obvinění, že by ho král popu zneužíval vždy razantně popíral.

Drogová minulost

Téměř deset let chodil s herečkou Milou Kunis. Když se rozešli, Mila přiznala, že rozchod byl strašný! Právě od té doby začal být Macaulay vídán v dost špatném stavu. V roce 2005 se přiznal k drogovým přestupkům, jeden za držení léků bez lékařského předpisu a druhý za marihuanu.  Za každé obvinění dostal podmínku na jeden rok.

Macaulay od té doby vypadá šťastnější a zdravější než kdy jindy a v nedávném rozhovoru s Esquire řekl: „Hrál jsem si s ohněm, myslím, že je to nejlepší způsob, jak to vyjádřit. Zároveň jsem nikdy nebyl na odvykací kůře.“ Herec v posledních letech překonal svůj boj s drogami a nyní vypadá nejlépe za poslední dobu! Přejeme všechno nejlepší!

Zdroj: The Sun, Twitter, Esquire

 

 

Články, které by tě mohly zajímat