Právě vysíláme

Koho by si Daniel Radcliffe zahrál v případném remaku Harryho Pottera? Jeho slova vás možná překvapí!

5. srpna 2021 15:10
Koho by si Daniel Radcliffe zahrál v případném remaku Harryho Pottera? Jeho slova vás možná překvapí!

Koho by si Daniel Radcliffe zahrál v případném remaku Harryho Pottera? Na samotného Harryho už by byl ve dvaatřiceti přeci jen starý, tak kdo by byl jeho druhou volbou?

Série Harryho Pottera se už dočkala svého přirozeného závěru, jediné, co z jeho universa nyní pokračuje je série Fantastická zvířata. Ale jak už to tak u takto finančně úspěšných značek bývá, tu a tam se mluví o remaku. Jakou postavu by si v případném remaku chtěl zahrát dřívější představitel Harryho Pottera?

„Kdyby to bylo na mě, tak by se mi líbil Sirius Black nebo Remus Lupin. Vždycky to byly postavy, které mi přišly skvělé, což je určitě dáno i mými vzpomínkami na natáčení s jejich představiteli, jelikož patří mezi mé nejoblíbenější,“ uvedl Daniel Radcliffe.

Nikde není psáno, že se nové verze dočkáme, jde o pouhou spekulaci, které je sám Radcliffe nakloněn. Stejného názoru ovšem není třeba jeho herecká kolegyně Bonnie Wright (představitelka Ginny), která se staví proti restartu z jasného důvodu: „Myslím, že je to jako taková časová schránka. Když ji otevřete, všechno se změní a už to nikdy nebude takové jako předtím.“

Zdroj videa: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat