Právě vysíláme

Konec znepokojivým fotografiím. Cara Delevingne podstoupila odvykací kúru

9. března 2023 14:31
Konec znepokojivým fotografiím. Cara Delevingne podstoupila odvykací kúru

Cara Delevingne minulý rok několikrát vystrašila fanoušky znepokojivými fotografiemi, na kterých byla očividně pod vlivem drog. Po mnoha skandálech si uvědomila, že skutečně potřebuje pomoc odborníků a podstoupila odvykací kúru. O problémech nyní promluvila.

Minulý rok v září obletěly svět fotografie, na kterých je Cara Delevingne zachycena při odchodu z letiště v Los Angeles. Paparazzi ji zastihli v době, kdy se vracela z festivalu Burning Man a člověk neznalý šoubyznysu by ji klidně mohl považovat za bezdomovkyni. Modelka a herečka byla špinavá, měla rozcuchané vlasy a nekoordinovaně se pohybovala. Do toho jí několikrát spadl z rukou telefon. V té chvíli bylo fanouškům jasné, že závislost na drogách Delevingne zcela pohltila.

Díky těmto snímkům si herečka uvědomila, že je na tom skutečně špatně a rozhodla se vyhledat pomoc u odborníků. Prozradila to v aktuálním rozhovoru pro magazín Vogue. „Tři roky jsem nenavštívila svého terapeuta. Všechny jsem od sebe odstrčila. Pomohlo mi to uvědomit si, že jsem na tom opravdu špatně.“

Delevingne následně podstoupila dvanáctikrokový léčebný program. Aktuálně je čtyři měsíce naprosto čistá. „Jsme jen lidi. Občas spadneme na dno a děláme chyby. Procházíme si těžkými věcmi, ale také se nám daří vzchopit se zpět. Všem, kdo se perou se svými závislostmi. Nevzdávejte to, nejste v tom sami,“ dodala herečka po zveřejnění přiznání na Instagram.

Na sociální síti se okamžitě dočkala podpory nejen od fanoušků, ale i svých kolegů. „Jsi tak statečná. Mám z tebe radost,“ okomentovala příspěvek Demi Lovato, která kvůli drogové závislosti málem přišla o život. „Jsem na tebe pyšná, vždycky ti budu krýt záda,“ dodala Gigi Hadid.

 

Články, které by tě mohly zajímat