Právě vysíláme

Kouzelníci z Waverly se vrací, hlavní roli si opět střihne Selena Gomez

20. ledna 2024 8:10
Kouzelníci z Waverly se vrací, hlavní roli si opět střihne Selena Gomez

Rodina Russo se vrací na scénu! Jak potvrdila Selena Gomez, spolu s Davidem Henriem a dalšími herci se opět střetnou na place, aby natočili pokračování Kouzelníků z Waverly, seriálu, který se natáčel mezi léty 2007 a 2012 a běžel na stanici Disney.

Fanoušci Kouzelníků z Waverly se mohou radovat. Po více než dvanácti letech se stanice Disney po dohodě se Selenou Gomez, Davidem Henriem a dalšími herci rozhodla seriál obnovit a natočit jeho pokračování. Na svém instagramu to potvrdila sama herečka a zpěvačka, když sdílela fotografii z natáčení.

„Jsme zpět,“ napsala ke snímku. Následně se s příznivci podělila také o titulní stránku scénáře a screenshot článku o návratu ze seriálu. „Tak moc se těším!“ připsala k němu.

Své nadšení sdílel také David Henrie, který si v Kouzelnících zahrál Selenina staršího bratra Justina. „Russoovi jsou nadšení, že se opět stanou součástí vaší rodiny. Jediný rozdíl je v tom, že jsme teď dospělí,“ uvedl.

Podle webu Deadline byl objednán pilotní díl, který naváže na show, která na Disney běžela v letech 2007 až 2012. Měl by se točit především kolem Justina Russo, který si vybral život obyčejného smrtelníka a vzdal se svých kouzelnických schopností. Jenže se objeví mladý mocný kouzelník a Justin bude muset čelit své minulosti, aby „zajistil budoucnost kouzelnického světa“. Gomez a Henrie si kromě toho, že si zopakují role Alex a Justina, vyzkouší práci výkonných producentů.

Zda se do seriálu vrátí Jake T. Austin jako Max Russo, Jennifer Stone jako Harper Finkle, Maria Canals-Barrera v roli maminky Theresy a Jerry Russo jako otec a hlava rodiny, není jasné. Právě po otci děti zdědily své kouzelnické schopnosti, které však musí před ostatními tajit. A často se tak dostávají do nezáviděníhodných situací.

Články, které by tě mohly zajímat