Právě vysíláme

Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek a režisér Gladiátora se sešli na jednom filmu! Mrkněte na trailer House Of Gucci

30. července 2021 15:10
Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek a režisér Gladiátora se sešli na jednom filmu! Mrkněte na trailer House Of Gucci

Podle traileru můžeme usuzovat, že se lze těšit na další skvělý snímek v již tak bohatém filmovém podzimu. House Of Gucci od režiséra Ridleyho Scotta se může pochlubit hvězdným obsazením (Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Salma Hayek nebo Jared Leto) a evidentně mu nebude chybět ani svérázný humor. Mrkněte se sami!

Jako opravdu slibná podívaná vypadá snímek House Of Gucci, kde si zahraje třeba Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jared Leto nebo Salma Hayek. Všechny zmíněné bude ještě k tomu režírovat Ridley Scott, tedy režisér, který má na svědomí snímky jako Vetřelec, Gladiátor nebo Černý jestřáb sestřelen.

Nyní byl zveřejněn trailer, který dosvědčuje hvězdným předpokladům: vypadá to, že se můžeme těšit na vtipnou a skvěle odsýpající podívanou o tom, jak se Patrizia Reggiani (kterou ztvárňuje právě Lady Gaga), ex-manželka Maurizia Gucciho spikla, aby zabila svého manžela, vnuka renomovaného módního návrháře Guccia Gucciho.

O režii tohoto snímku se zajímal údajně i Martin Scorsese, ale fanoušci snad nemusí smutnit, Scott už má, jak bylo výše zmíněno, v režijním křesle také něco za sebou. Do kin by se snad měl snímek dostat už na konci listopadu!

Zdroj videa: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat