Právě vysíláme

Lady Gaga přijala další filmovou roli. Mrkni, jak vypadá v roli Harley Quinn v Jokerovi

20. února 2023 15:20
Lady Gaga přijala další filmovou roli. Mrkni, jak vypadá v roli Harley Quinn v Jokerovi

Fanoušci Jokera zbystřete – natáčení druhého dílu odstartovalo! Spolu s Joaguinem Phoenixem se v hlavní roli představí Lady Gaga, která si zahraje psychiatričku poblouzněnou právě Jokerem. Filmaře stálo natáčení už 150 milionů dolarů a ještě se zdaleka nepřiblížilo svému konci.

Lady Gaga už dávno není jen zpěvačkou. Jako herečka se poprvé objevila v roce 2012 ve filmu Muži v černém 3, až o šest let později se ale dočkala hlavní role, díky níž mohli diváci naplno ocenit její talent. Snímek Zrodila se hvězda si vysloužil velmi pozitivní recenze včetně osminásobné nominace na Oscara. Zároveň přinesl hit Shallow.

Po Klanu Gucci, který zpěvačka natočila v roce 2021, se nyní pustila do nové role. Ve snímku Joker 2 si střihne postavu Harley Quinn. Na internetu už se dokonce objevila první fotografie z natáčení. Je na ní právě zpěvačka s Jokerem, kterého hraje Joaquin Phoenix. Na tváři má rozmazanou rtěnku, nebo jde možná o krev, z očí Lady Gaga pak lze vyčíst opojení Jokerem.

Děj má být podle prvotních informací zasazený do prostředí ústavu Arkham, kde je Arthur Fleck alias Joker zavřený. Právě v něm potká lékařku Harley Quinn, s níž postupně začíná manipulovat a týrat ji. Zároveň má mezi sebou dvojice milostný vztah, který by se dal označit za pokřivený.

První díl Jokera byl kritizovaný kvůli tomu, jak vyobrazoval psychické poruchy a jejich vnímání. Podle všeho budou právě ty hrát hlavní roli i v pokračování. Uvidíme tedy, jakých recenzí se snímek, jenž má jít do kin 3. října 2024, dočká tentokrát.

 

Články, které by tě mohly zajímat