Právě vysíláme

Lady Gaga tvrdí, že na ni vražedkyně Patrizia Reggiani poslala velký roj much

12. ledna 2022 14:10
Lady Gaga tvrdí, že na ni vražedkyně Patrizia Reggiani poslala velký roj much

Lady Gaga je přesvědčena, že na ni Patrizia Reggiani vyslala mouchy, aby ji pronásledovaly během natáčení filmu Klan Gucci.

Oblíbená zpěvačka a herečka se rozpovídala pro magazín o zvláštním zážitku, který se stal ke konci natáčení filmu Klan Gucci. Lady Gaga v něm ztvárnila Patriziu Reggiani, která si objednala vraždu manžela Mauriza Gucciho.

„Poslední den natáčení jsem byla na balkoně svého bytu v Římě a pouštěla jsem si italského zpěváka Deana Martina a píseň Mambo Italiano, z úst mi visela cigareta. Byla jsem Patrizia,“ řekla Lady Gaga„Ale věděla jsem, že se s ní musím rozloučit: pořád mě pronásledovaly velké roje much a já jsem opravdu začala věřit, že je poslala ona. Byla jsem připraven ji nechat jít,“ svěřila se se svými pocity herečka, která byla za výkon nominována na prestižní ocenění Zlatý glóbusPatrizia byla dotčena, že ji hollywoodská hvězda před natáčením nekontaktovala a neměla snahu ji osobně poznat.

Gaga již dříve přiznala, že náročné natáčení si vybralo svou daň, musela vyhledat odbornou pomoc, protože trpěla depresemi spojenými s rolí chladnokrevné vražedkyně. Nyní se svěřila, že ji hraní kontroverzní vražedkyně Patrizie přitahovalo, protože podle ní byla smolař: „Móda byla klíčovou součástí Patriziina přežití; tolik se snažila, ale nikdy nebyla tak lesklá jako pokrevní členové klanu GucciPatrizia byla královnou diskotéky, která se toužila dostat na vysokou společenskou úroveň. Když jí bylo pouhých 12 let, její matka jí ukázala fotky vhodných mládenců. Cítila jsem, že Patrizia bude tančit, jako by byla pod vodou, jako by se vynořovala na vzduch. Všechno na ní mělo co do činění se snahou,“ řekla Gaga.

Herečka se také rozpovídala o tom, jaké to bylo dostat se do postavy vražedkyně Patrizie„Nejdůležitějším prvkem, jak se stát Patrizií, bylo obarvit si vlastní vlasy na hnědo,“ řekla a dodala: „Nemohla jsem být blondýna s italským přízvukem. Také pro mě bylo důležité, aby film nebyl červenou kronikou.“ 

Články, které by tě mohly zajímat