Právě vysíláme

Lady Gaga zazářila na premiéře House Of Gucci. Rodina je z filmu zklamaná

10. listopadu 2021 12:10
Lady Gaga zazářila na premiéře House Of Gucci. Rodina je z filmu zklamaná

Nejočekávanější film bohatého filmového podzimu měl již první premiéru v Británii. Herečka Lady Gaga předvedla na červeném koberci entrée hodné Oscara.

Lady Gaga, která v horlivě očekávaném dramatu ztvárnila hlavní postavu Patriziu Reggiani, převedla na premiéře oslňující outfit. Oblékla průsvitné fialové šaty, jak jinak než značky Gucci, v níž předvedla nohy v síťovaných punčochách, které doplnila třpytivými rukavicemi a vysokými botami na platformě.  Hollywoodská hvězda outfit doplnila ikonickými diamantovými šperky Tiffany & Co.

Lady Gaga

K herečce se na červeném koberci připojil i její herecký manžel Adam Driver a Jared Leto, kteří měl na sobě modrozelený sametový smoking Gucci.

Zúčastnila se také Salma Hayek, která nejenže hraje ve filmu, ale shodou okolností je také vdaná za Françoise–Henri Pinaultam, generálního ředitele Kering, mateřské společnosti Gucci.

Ve filmu režírovaného Ridleym Scottem hraje Driver nešťastného módního magnáta Maurizio GucciGaga hraje jeho bývalou manželku Patrizii Reggiani, která byla v roce 1995 odsouzena za přípravu jeho vraždy. Film je založen na knize Sary Gay Forden The House Of Gucci: Senzační příběh o vraždě, šílenství, půvabu a chamtivosti.

Zatímco o Oscarech se v souvislosti s filmem špitá už od doby, kdy oznámili, že snímek vzniká, skutečná rodina Gucci uvedla, že je filmem „opravdu zklamaná“. Produkci obvinila z „kradení identity rodiny, aby dosáhla zisku“. Módní dům Gucci s nímž rodina již není spojena, poskytl filmovému štábu „úplnou tvůrčí svobodu“ a dokonce otevřel jeho archivy pro použití během natáčení.

Lady Gaga si dala na jejím druhým celovečerním filmem a na svém výkonu opravdu záležet.

Do kin by se snad měl snímek dostat už na konci listopadu!

Lady Gaga ve filmu jako Patrizia Reggiani

Články, které by tě mohly zajímat