Právě vysíláme

Láska i v reálném životě: Představitelé Rosse a Rachel z Přátel se do sebe v první sérii zamilovali

30. května 2021 13:10
Láska i v reálném životě: Představitelé Rosse a Rachel z Přátel se do sebe v první sérii zamilovali

Sympatie mezi Jennifer Aniston a Davidem Schwimmerem alias Rachel a Rossem nebyly pouze hrané. Jak herec ve speciálním díle seriálu Přátelé přiznal, dvojice spolu na place často flirtovala a on do své kolegyně jeden čas dokonce cítil něco víc.

Speciální epizoda seriálu Přátelé rozpoutala šílenství. Kvůli premiéře spadl streamovací kanál HBO Go a někteří fanoušci si tak museli na reunion počkat. Vedle vzpomínek na natáčení herci v díle prozradili i pikanterie, které si doposud nechávali pro sebe. Jennifer Aniston a David Schwimmer na sebe například prozradili, že mezi nimi chemie probíhala nejen před kamerami.

„Během první série jsem do ní byl zamilovaný. A myslím, že v určitém bodě to bylo vzájemné,“ prozradil David Schwimmer moderátorovi Jamesovi Cordenovi. Dohromady se však nikdy nedali. „Vždy byl jeden z nás ve vztahu s někým jiným,“ dodal herec.

„Kecáš,“ odpověděl mu na to kolega Matt LeBlanc, který si v Přátelích zahrál Joeyho. Smíchem však odhalil, že pouze vtipkuje.

Jennifer Aniston na to konto zavzpomínala na první líbací scénu právě se Schwimmerem. „Pamatuji si, jak jsem tenkrát Davidovi řekla: ‚Pokud se poprvé budeme líbat před televizními kamerami, bude to fakt pr**er. Naše první líbací scéna proběhla v kavárně. Naši vzájemnou lásku a obdiv k tomu druhému jsme dali do polibku Rosse a Rachel.“

Schwimmer pak ještě dodal, že když byly kamery vypnuté, s Aniston spolu často flirtovali. „Dělo se to během první, možná i druhé série. Byly dokonce momenty, kdy jsme se mazlili na pohovce. A já si teď jen říkám: ‚Jak je možné, že si nikdo nevšiml, že jsme do sebe byli zamilovaní?‘,“ divil se herec. Jeho kolegyně Courteney Cox alias Monica však hned oponovala. „My to věděli!“

Zdroj: Insider, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat