Právě vysíláme

Legendární seriál ZTRACENI se možná dočká pokračování

10. února 2019 13:10
Legendární seriál ZTRACENI se možná dočká pokračování

Po devíti letech od jeho završení svitla fanouškům napínavého seriálu Ztraceni naděje, že by se jejich oblíbený seriál mohl vrátit na televizní obrazovky. 

Poslední díl seriálu Ztraceni byl slavnostně odvysílán v roce 2010 a od té doby mnoho jeho fandů sní o tom, že se dočká pokračování a s hlavními hereckými protagonisty se na televizních obrazovkách ještě jednou setká. Jak se nyní ukazuje, podobné sny má i šéfka televize ABC, Karey Burke.

Zájem bych o to měla. Velký

Karey Burke se v nedávném rozhovoru nechala slyšet, že sní o comebacku Lost a měla by velký zájem o to natočit pokračování. Seriál o skupině trosečníků zaoceánského letu  815 a jejich pokusech přežít na mysteriózním ostrově si v průběhu svého vysílání získal miliony fandů po celém světě.
Karey později natěšené reportéry trochu zchladila, když prohlásila: „Je to zatím jen v mojí hlavě, je to něco, o čem sním, když jdu večer spát.“ Žádné konkrétní plány na zmrtvýchvstání Ztracených tedy zatím neexistují a jak se ukázalo, šéfka televizní stanice ABC o nich zatím nemluvila ani s J.J. Abramsem, jedním z hlavních tvůrců.
„Tuto otázku mi ale lidé často kladou: jakou show bych ráda obnovila. A já vždycky říkám Lost. Zatím nemám žádné odpovědi, ale bylo by fajn si o tom promluvit,“ nechala se Karey slyšet a možnost dalšího pokračování tak ponechala otevřenou.
Karey Burke, prezidentka televizní stanice ABC

Karey Burke, prezidentka televizní stanice ABC

Zdroj: www.dailymail.co.uk

Galerie: Takhle vypadala Doktorka Quinnová zamlada

Články, které by tě mohly zajímat