Právě vysíláme

Letos do kin dorazí dlouho očekávaný spin-off ze série RYCHLE A ZBĚSILE! Co od něj můžeme čekat?

4. února 2019 14:10
Letos do kin dorazí dlouho očekávaný spin-off ze série RYCHLE A ZBĚSILE! Co od něj můžeme čekat?

Fanoušci filmové série Rychle a zběsile, máme pro vás úžasnou zprávu: první upoutávka na film Hobbs a Shaw je tu! Co nám prozrazuje o nadcházejícím filmu? Kdo si v něm zahraje? Vše prozradíme.

Silné herecké obsazení

Agenti Luke Hobbs a Deckard Shaw jsou jako den a noc: jeden nepřekonatelný tvrďák, druhý klidný zabiják. Každý si pracuje podle sebe a rozhodně nedopustí, aby jim do práce někdo zasahoval.

Když ovšem padouch Brixton vynalezne technologii, která by z něho udělala nesmrtelný stroj, celý svět se nachází v ohrožení. Tajné služby tedy svolají Hobbse a Shawa, aby dohromady vytvořili tým a zachránili spolu svět před Brixtonem. To bude ovšem těžší, než si kdokoliv představuje!

Roli agenta Luka Hobbse se opět zmocní skvělý Dwayne „The Rock“ Johnson a v roli Deckarda Shawa se vrátí Angličan Jason Statham. Fanouškům se ale představí také řada nových tváří: hlavního padoucha Brixtona si zahraje fešák Idris Elba a agentku Hattie Shaw, která bude Hobbsovi s Shawem pomáhat během mise, ztvární Vanessa Kirby (známá například ze seriálu Koruna či film Mission Impossible: Fallout).

Premiéra filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw se uskuteční 1. srpna v kinech po celé České republice. Mrkněte na upoutávku k filmu níže.

Zdroj: YouTube, ČSFD, IMDb, Instagram, Totalfilm

Slavní lidé, kteří zemřeli v roce 2018, a nikdo jste si toho nevšimli

Články, které by tě mohly zajímat