Právě vysíláme

LILLY WACHOWSKY přeje novému MATRIXU všechno nejlepší. Sama se na něm podílet nebude

4. srpna 2019 14:10
LILLY WACHOWSKY přeje novému MATRIXU všechno nejlepší. Sama se na něm podílet nebude

Od doby, kdy se začalo spekulovat o novém pokračování Matrixu, už uplynula nějaká doba. Teď se k němu vyjádřila i jedna z tvůrkyň původní trilogie: Lilly Wachowsky. Podle jejích slov to vypadá, že ona se na něm podílet nebude.

Právě sestry Wachowské stojí za kultovní trilogií Matrix. Původní tři filmy znamenaly pro filmový svět zlom po formální i obsahové stránce. Je proto logické, že ruku v ruce se spekulacemi o novém Matrix filmu šla i otázka, zda se na něm budou znovu podílet obě sestry.

Lilly Wachowsky se v nedávném rozhovoru nechala slyšet, že ona je plně zaneprázdněná prací na seriálu Work in Progress a na dalším Matrix filmu se tak zřejmě podílet nebude. Zároveň mu ale přeje všechno nejlepší a bude prý ráda, když kvalitou překoná původní trilogii.

Vypadá to tedy tak, že by za případným projektem stála jen druhá ze sester: Lana Wachowsky. To nutně neznamená katastrofu, už Animatrix dokázal, že téma Matrixu nabízí ještě mnoho látky ke zpracování a může jít o zajímavý počin, ač na něm nepracují sestry Wachowské. Dříve se spekulovalo o tom, že by se mělo začít natáčet už příští rok, ale oficiální vyjádření zatím nepadlo.

 

Zdroj: IMDb

Články, které by tě mohly zajímat