Právě vysíláme

Máme se na co těšit! Vychází první upoutávka filmu CAPONE s TOMEM HARDYM

17. dubna 2020 15:10
Máme se na co těšit! Vychází první upoutávka filmu CAPONE s TOMEM HARDYM

Milovníci filmů o mafiánech, máme pro vás výbornou zprávu: Vychází první upoutávka snímku Capone! Připravovaný blockbuster ukáže průběh posledních let života Al Caponeho. Hlavní role známého mafiána se ujme Tom Hardy.

To bude jízda

„Jaký je rozdíl mezi Al Caponem a Adolfem Hitlerem?“ začíná nová upoutávka filmu CaponeHitler je mrtvý, zatímco Al Capone si žije jako král na Floridě.“ 

Tento drsný citát dokonale vystihuje, co lze od nového snímku Capone čekat. Životopisný film o jednom z nejznámějších mafiánů v historii Spojených států popíše poslední léta jeho života, která strávil na Floridě. Ačkoliv mnohým připadal starý Capone tehdy neškodný a trpící demencí, skutečnost byla podstatně jiná.

Hlavní role zestárlého mafiána si zahraje britský herec Tom Hardy. Ten je ve snímku opět k nepoznání – je evidentní, že se na tuto těžkou roli připravoval důkladně. Režie a scénáře filmu se ujal Josh Trank. Americký režisér se v roce 2015 postaral o nepříliš povedený film Fantastická čtyřka. Troufáme si ale říct, že se Trank z tohoto debaklu poučil – Capone totiž podle první upoutávky vypadá skvěle!

Krátkou upoutávku si můžete pustit níže. Líbí se vám?

Kvůli pandemii koronaviru zatím není jasné, kdy se nového filmu dočkáme. Podle serveru IMDb je ovšem film už v post-produkční fázi, a tak by měl být připraven k vydání až se opatření proti šíření koronaviru uvolní.

Těšíme se na něj!

Zdroj: CNN, IMDb, ČSFD, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat