Právě vysíláme

Manžel zesnulé Hutchins popsal okamžik, kdy smutnou zprávu oznámil svému synovi

25. února 2022 13:10
Manžel zesnulé Hutchins popsal okamžik, kdy smutnou zprávu oznámil svému synovi

Režisérka Halyna Hutchins zemřela ve dvaačtyřiceti letech na natáčení filmu Rust, když ji nešťastně zasáhla kulka ze zbraně Aleca Baldwina. Její manžel nyní poprvé od incidentu vystoupil před kamerami. Promluvil mimo jiné o tom, jak blízký vztah Hutchins měla se svým synem.

Když Matthew Hutchins Halynu potkal, byla to láska na první pohled. Jak uvedl v rozhovoru pro Today Show, okamžitě si ji chtěl vzít za manželku. Byla podle něj také skvělou mámou, s devítiletým synem Androsem si volala každý večer, kdy byla kvůli natáčení filmu Rust mimo domov. „Posílala mu polibky skrze videohovor. Myslím, že mu pomáhalo usnout, když věděl, že na něj myslí,“ popsal.

Uvedl rovněž, že je pro něj smrt manželky stále velmi bolestivá. „Zavolal mi člen produkčního týmu a řekl mi, že Halyna byla zastřelená. Srdce se mi okamžitě sevřelo. Vůbec jsem nečekal, že by se něco takového mohlo stát.“

Když přemýšlel, jak zprávu oznámit synovi, rozhodl se být přímý. „Tohle je zpráva, kterou musíte říct člověku víckrát, aby jí uvěřil. Uvěřili jsme jí spolu, a pak jsme jen plakali. Všechny svátky, jako jsou Vánoce, Nový rok a další, které jsme od té doby prožili, pro mě byly bez Halyny obtížné,“ přiznal.

A promluvil také o Alecu Baldwinovi. „Když jsem ho viděl, cítil jsem se tak naštvaný. Byl jsem vytočený, když sdílel s veřejností detaily o její smrti. A pak za to nepřevzal ani žádnou zodpovědnost. V tomhle průmyslu je tolik bezpečnostních pravidel, které nebyly dodrženy,“ nechal se slyšet Hutchins. Narážel tak na prosincovou výpověď Baldwina, ve které uvedl, že „někdo je zodpovědný za to, co se stalo, ale já to nejsem“.

Články, které by tě mohly zajímat