Právě vysíláme

Marek Lambora sdílel první společné fotky s přítelkyní Bezděkovou. „Jsme šťastní,“ napsal

17. února 2021 9:10
Marek Lambora sdílel první společné fotky s přítelkyní Bezděkovou. „Jsme šťastní,“ napsal

Marek Lambora oficiálně potvrdil vztah s Andreou Bezděkovou, když na svém Instagramu sdílel jejich společné fotky. S modelkou má herec randit už rok.

O vztahu Marka LamboryAndreou Bezděkovou se už dlouho spekulovalo. Dvojice totiž často sdílela na sociálních sítích fotografie ze stejných míst, na veškeré dotazy novinářů však až doposud reagovala jen slovy o přátelství. Že jde o něco více, prozradily fotografie bulvárního deníku Blesk, jehož reportéři pár nafotili v ulicích Prahy.

Ačkoliv bere herec nepříjemnou situaci s nadhledem a nebojí se na téma paparazzi fotek zavtipkovat poděkováním fotografovi za snímek u tříděného odpadu, kterou s Bezděkovou prý ještě nemají, mrzí ho, že odhalením přišli s partnerkou o část soukromí.

Podívej se, jak Marek Lambora během natáčení pořadu Dáš to! s moderátory Evropy 2 málem zničil auto!

„Chtěli jsme si dopřát to malé tajemství v podobě soukromí, abychom se mohli mít pro sebe jen my dva. Pomalu jsme uvažovali o tom, že bychom to světu chtěli sdělit a radovat se veřejně. A tak mě mrzí, že nám privilegium to říci jako první vzal ‚pan fotograf‘, který nás dvě hodiny sledoval na procházce. Povím vám, že nebylo úplně příjemné zjistit, že vám takovou dobu někdo šlape na paty a vy o tom nevíte,“ napsal Lambora, který během na svůj Instagram.

Zároveň ale poděkoval za přejícné zprávy, které mu během dne zasílali fanoušci. „Chtěl bych říct, že jsme šťastní,“ dodal a svá slova podtrhl dvěma společnými fotografiemi s Bezděkovou.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat