Právě vysíláme

MARGOT ROBBIE, CHARLIZE THERON a NICOLE KIDMAN si spolu zahrají v novém snímku! O čem bude?

24. srpna 2019 14:10
MARGOT ROBBIE, CHARLIZE THERON a NICOLE KIDMAN si spolu zahrají v novém snímku! O čem bude?

Trio hvězdných hereček Nicole Kidman, Margot Robbie a Charlize Theron si zahraje spolu v novém filmu Bombshell! O čem bude připravovaný snímek a koho ztvární tyto úspěšné herečky?

Skandál, který otřásl americkou společností

Nový snímek Bombshell se vztahuje k událostem v centrále zpravodajského televizního pořadu Fox News z roku 2016. Úspěšná moderátorka Gretchen Carlson tehdy obvinila šéfa této společnosti, Rogera Ailese, ze sexuálního zneužívání. Ailes, jenž zemřel v roce 2017, byl v tu dobu jedním z nejvlivnějších mužů ve Spojených států a Carlson s ním vedla dlouhý soudní spor, po kterém získala odškodnění ve výši 20 milionů amerických dolarů.

Gretchen Carlson ve snímku Bombshell ztvární držitelka Oscara Nicole Kidman. Úspěšnou Australanku doplní Charlize Theron, která si zahraje roli novinářky Megyn Kelly, a Margot Robbie. Hvězda filmu Vlk z Wall Street ztvární fiktivní postavu Kayly Pospisil.

Premiéra připravovaného snímku se odhaduje na datum 20. prosince letošního roku. Mnozí fanoušci si myslí, že film má šanci na Oscara – uvidíme, zda se tyto očekávání naplní!

Mrkněte na krátkou upoutávku k filmu níže.

Zdroj: ELLE, YouTube, Instagram, IMDb

Články, které by tě mohly zajímat