Právě vysíláme

Marvel bude znovu experimentovat! Chystá retro sitcom

8. září 2019 10:10
Marvel bude znovu experimentovat! Chystá retro sitcom

Marvel Cinematic Universe si získává svoje fanoušky po celém světě hned z několika důvodů: bombastické efekty, silné akční scény, propojenost všech příběhů a postav… V posledních letech se Marvel navíc nebojí experimentovat.

Nikdo asi nebude rozporovat fakt, že Marvel má svoje fanoušky po celém světě. Důvodů pro takovou popularitu je celá řada, rozhodně mezi ně patří například akční scény, které berou dech, celková provázanost všech postav a příběhů. nebo hvězdné herecké obsazení. V posledních letech se mu navíc daří experimentovat. Ať už jde o sázku na neznámé režiséry, nebo narušení hranic superhrdinského žánru. A s novými sériemi na Disney+ se studio pokusí hranice znovu posunout.

Retro sitcom

Důkazem je i chystaná série WandaVisison, ta by měla divákům nabídnout zatím snad nejpodivnější kombinaci žánrů: retro sitcom (který by časově zapadal do padesátých let) s bombastičností marvelovek.

Máme se dočkat pohledu do hloubky vztahu Scartlet Witch s Visionem. Tvůrci se prý nechali hodně inspirovat v komiksech. K tomu všemu pořádná dávka akce, epiky a šílenosti. Konkrétnější informace zatím nemáme, tak uvidíme, jestli se opravdu dočkáme tak absurdní série, jak slibují tvůrci.

 

Zdroj: Entertainment Weekly

 

 

Články, které by tě mohly zajímat