Právě vysíláme

MARVEL COMICS získal dvě kultovní sci-fi franšízy. Jaké legendární postavy způsobí chaos v Marvel Universe?

4. července 2020 9:10
MARVEL COMICS získal dvě kultovní sci-fi franšízy. Jaké legendární postavy způsobí chaos v Marvel Universe?

Marvel Comics získal práva od Dark Horse na Alien a Predator, které byly v komiksovém průmyslu po celá desetiletí. Zábavní gigant bude zodpovědný za vytváření nových komiksových příběhů. Spojení připravilo cestu pro novou řadu komiksů ve filmovém sci-fi vesmíru.

Pro nové vesmíry Alien a Predator zatím nebyly představeny žádné oficiální komiksy ani kreativní týmy. Franšízy pravděpodobně nebudou integrovány do Marvel Universe. Naopak podle IGN Marvel plánuje „rozšířit postavy a nastavení různých filmů Alien a Predator “.  Přesto je možné, že fanoušci uvidí nějaké spojení  Alien vs. Predator vs. Avengers.

V galerii se můžete podívat na dvě neuvěřitelné ukázky teaserů, které nakreslil umělec David Finch. Umělec ukazuje, co by se mohlo stát, kdyby jeden z predátorů zacílil na Avengers.  „Alien a Predator jsou dvě nejznámější ikonické postavy všech dob a já je za to miluji. Viděl jsem každý film, ve kterém kdy byly, a nemůžu se dočkat, až uvidím, jak způsobují chaos v Marvel Universe. Nakreslil jsem své fotografie s obrovským úsměvem na tváři. “ řekl pro IGN Finch.

Více se o novém spojení pravděpodobně dozvíme již za pár týdnů na  Comic-Con show, která se koná 22. – 26. července 2020. Přestože byl San Diego Comic-Con 2020 v dubnu zrušen kvůli celosvětové pandemii koronaviru, show bude pokračovat díky Comic-Con Home, který můžete sledovat zdarma doma!

Zdroj: IGN

Články, které by tě mohly zajímat