Právě vysíláme

Marvel dostane v rámci Disneylandu vlastní zábavní park!

25. srpna 2019 10:10
Marvel dostane v rámci Disneylandu vlastní zábavní park!

Po snímku Avengers: Endgame je o komiksové superhrdiny zájem, Disney to ví a nebojí se hrdiny z Avengers prodat patřičným způsobem. V Disneylandu se tak dočkáme prostoru, který bude věnován právě superhrdinům.

Je to nějaký čas, kdy Disney splnil sen fanouškům Hvězdných válek a do Disneylandu umístil takzvanou Star Wars: Galaxy´s Edge. Teď se svého ráje dočkají také příznivci komiksových superhrdinů. Bude se jmenovat Avengers Campus.

Vlastní příběh

Tato část parku bude mít svůj vlastní příběh:  „Staňte se součástí propojeného globálního příběhu odehrávajícího se od Kalifornie, přes Paříž, až po Hong Kong. Jako Avenger rekrutujte nové výjimečné lidi.“ V parku bude k vidění mimo jiné i Spider-Manova vzrušující jízda, nebo „antmanovský“ pivovar.

 Star Wars hotel

V parku ve floridském Orlandu se také dočkáme dalšího místa s filmovou tematikou: nového Star Wars hotelu. Star Wars hotel – Halcyon by měl návštěvníkům nabídnou opravdu nevšední podívanou, samozřejmě stylizovanou do ságy Hvězdných válek. Za tenhle zážitek si však návštěvníci pořádně připlatí. Cena jedné noci pro jednu osobu vyjde v přepočtu až na 23 000 Kč.

Tak co? Zajedete se do Star Wars hotelu podívat?

Zdroj: Slashfilm, Empireonline, Comicbookmovie, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat