Právě vysíláme

MARVEL odtajnil plány na další superhrdinské filmy. Kteří AVENGERS se dočkají vlastních snímků?

21. července 2019 10:59
MARVEL odtajnil plány na další superhrdinské filmy. Kteří AVENGERS se dočkají vlastních snímků?

Na víkendovém Comic-Conu v San Diegu odtajnil prezident Marvel Studios Kevin Feige chystaný plán snímků filmového studia na další dva roky. Jaká série se dočká pokračování a kteří hrdinové dostanou své vlastní filmy a seriály?

The Eternals (film)

Prezentaci Feige zahájil ohlášením The Eternals, nového týmu superhrdinů ve světě Marvel Cinematic Universe. Premiéra 6. listopadu 2020.

The Falcon and the Winter Soldier (TV seriál)

The Falcon and The Winer Soldier uvede na televizní obrazovky dva populární hrdiny: Sama Wilsona jako Falcona a Buckyho Barnese jako Zimního vojáka. Premiéra se chystá na podzim roku 2020.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (film)

Dále Feige zmínil snímek Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings a k překvapení všech potvrdil herce Simu Liu jako představitele Shang-Chi. Premiéry snímku se dočkáme 12. února 2021.

WandaVision (TV seriál)

Ve snímku WandaVision se role Vision opět ujme Paul Bettany a Elizabeth Olsen se vrátí ve své roli Scarlet Witch. Oba zde vystoupili po boku Feige a oznámili, že premiéry filmu WandaVision se dočkáme na jaře roku 2021.

Loki (TV seriál)

Tom Hiddlestone se vrátí v roli Lokiho, oblíbeného záporňáka MCU, v plánovaném televizním seriálu. Na veřejnost se dostane na jaře roku 2021.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (film)

Prezident Marvel Studios dále představil druhé pokračování série Doctor Strange. Kromě oblíbeného herce Benedicta Cumberbatche, kterého publikum přivítalo bouřlivým potleskem, pozval na pódium k překvapení všech i Elizabeth Olsem aka Scarlet Witch, která si v připravovaném snímku rovněž zahraje. Premiéra: 7. května 2021.

What If…? (TV seriál)

První animovaná série v MCU. What if…? Je připravováno exkluzivně pro Disney+ a bude se skládat z příběhů, které nám představí alternativní reality Marvel Cinametic Universe. Těšit se na něj můžeme v létě roku 2021-

Hawkeye (TV seriál)

Poté přišel na pódium Jeremy Renner, představitel postavy neohroženého střelce Hawkeye, a ohlásil premiéru stejnojmenného seriálu na podzim roku 2021.

Thor: Love and Thunder (film)

Čtvrtým ohlášeným pokračováním série Thor bude snímek Thor: Love and Thunder. Velkým překvapením pro přítomné publikum byla informace, že v roli Jane Foster se tu opět objeví Natalia Portman. Jane se v dalším Thorovi promění v Mighty Thor, mocnou bohyni hromu.  Snímek bude mít premiéru 5. listopadu 2021.

Black Widow (film)

Snímek Black Widow se již natáčí a Feige překvapil publikum, když na velkém promítacím plátně pustil krátkou ukázku filmu. Snímek se do kin dostane 1. kvetna roku 2020.

Blade (film)

K prezidentovi Marvel Studios se na podiu přidal herec Mahersala Ali a natěšenému publiku sdělil novinku ve formě nového snímku Blade, ve kterém si Ali zahraje hlavní roli.

Zdroj: 9gag.com

Články, které by tě mohly zajímat