Právě vysíláme

MATRIX se prý vrátí! S MICHAELEM B. JORDANEM v hlavní roli

23. června 2019 10:10
MATRIX se prý vrátí! S MICHAELEM B. JORDANEM v hlavní roli

Matrix nepochybně patří mezi kultovní filmy. Není proto divu, že se strhl poprask, když na začátku května proběhla médii zpráva, že bychom se měli dočkat nového Matrixu. A to přímo od sester Wachovských. Teď to vypadá, že se spekulace stanou skutečností.

Neexistuje mnoho ikoničtějších snímků, než je (minimálně) první díl Matrixu. Není proto divu, že informace o novém snímku do matrixovské skládačky vzbudily rozruch. Obzvlášť když ho chystají sestry Wachovské, které stojí i za původní trilogií.

Tuhle bombu do médií přinesl Chad Stahelski, který se na Matrixu podílel jako kaskadér a nyní se věnuje režii. Spolupracuje i s Keanu Reevesem na sérii John Wick. Stahelskino tiskový mluvčí však posléze řekl, že režisérova slova byla špatně interpretována. Teď se však zpráva o novém Matrixu vrací jako bumerang.

Natáčení už příští rok

Podle posledních informací by se měl snímek začít natáčet v Chicagu a to už příští rok. Hlavní roli by měl hrát Michael B. Jordan. Scénář prý napsal Zak Penn, který stojí například za Neuvěřitelným Hulkem.

Nemělo by také jít o remake, ale úplně nový příběh. Co kdyby Michael B. Jordan například hrál mladého Morphea? Nebo půjde o něco úplně nového bez návaznosti na první tři díly? To ukáže čas.

 

Zdroj: The GWW, Discussing Film

 

Články, které by tě mohly zajímat