Právě vysíláme

Matthew Perry chystá knihu. Jennifer Aniston se bojí, že odhalí tajemství jejího rozvodu s Bradem Pittem

23. února 2022 13:10
Matthew Perry chystá knihu. Jennifer Aniston se bojí, že odhalí tajemství jejího rozvodu s Bradem Pittem

Matthew Perry vydá na podzim své memoáry, v nichž mimo jiné zavzpomíná na natáčení Přátel. A jeho kamarádka Jennifer Aniston je z toho údajně nervózní. Má se bát, že odhalí, proč ztroskotalo její manželství s Bradem Pittem.

Jennifer Aniston a Brad Pitt tvořili pár snů. Po hercově rozvodu s Angelinou Jolie dokonce fanoušci spekulovali, zda se k sobě dvojice nevrátí. Zatím se však nezdá, že by k tomu mělo dojít. Aniston má navíc nyní podle magazínu Closer jiné starosti. Bojí se, co o jejím vztahu s Pittem odhalí chystaná kniha Matthew Perryho. A prý má k obavám opravdu důvod.

„Neřekl, že v knize bude něco osobního, ale Jen ho zná a ví, že chce, aby byla bestsellerem. A aby toho dosáhl, odhalí v ní všechna možná tajemství. A to, že mohl přihlížet jednomu z největších rozvodů v historii šoubyznysu, je rozhodně něco, o čem by se lidé chtěli dozvědět více,“ uvedl zdroj magazínu.

O Perrym toho bylo v minulosti hodně napsáno a on chce svými memoáry vše uvést na pravou míru. „Chci, aby lidé slyšeli ode mě, jak to všechno bylo. Byly tam nějaké vzestupy i pády,“ uvedl herec. Dodal také, že Přátelé a jejich natáčení bude bezesporu součástí knihy. Zda se však bude více zabývat i vztahem Aniston a Pitta, který se v jednom z dílu rovněž objevil, už nezmínil.

Články, které by tě mohly zajímat