Právě vysíláme

Matthewa Perryho pohřbili na speciálním místě, obřadu se zúčastnili jeho nejbližší včetně Přátel

4. listopadu 2023 10:28
Matthewa Perryho pohřbili na speciálním místě, obřadu se zúčastnili jeho nejbližší včetně Přátel

Rodina a nejbližší přátelé včetně těch seriálových se v pátek rozloučili s Matthew Perrym, který zemřel v sobotu 28. října. Pohřbený byl na hřbitově Forest Lawn, který se nachází jen pár metrů od místa, kde dlouhých deset let natáčel seriál Přátelé.

Rodina a přátelé řekli Matthew Perrymu své poslední „sbohem“. Soukromý smuteční obřad proběhl v pátek 3. listopadu na hřbitově Forest Lawn v Los Angeles. Zajímavostí je, že se nachází přímo naproti studiím Warner Bros, kde herec prožil dlouhých deset let, kdy se natáčel seriál Přátelé, který ho proslavil.

Pohřbu se kromě jeho matky Suzanne Morrison, jejího přítele Keitha Morrisona a otce herce Johna Perryho zúčastnili také kolegové z Přátel – Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc a David Schwimmer. Všichni se oblékli do černého a za slunečními brýlemi jen stěží zadržovali slzy.

Jako první na místo dorazila podle DailyMail Aniston. „Držela se stranou. Tahle sešlost přitahuje velkou pozornost,“ uvedl webu jeden z přihlížejících.

Pohřeb zakončila píseň Don’t Give Up obsahující text: „Nečeká mě už žádný boj, jak se zdá, jsem člověk, kterého opustily všechny sny, změnil jsem tvář, změnil jsem své jméno, nikdo se o tebe ale nezajímá, když prohráváš.“

Podle DailyMail byl Perry uložen do rakve z tmavého dřeva, kterou vedle dalších sedmi mužů nesl i jeho nevlastní otec Keith Morrison. „Jediné oko nezůstalo suché. Lidé hodně plakali, ale také se smáli,“ uvedl svědek.

Články, které by tě mohly zajímat